Te mai uiți la desene animate?

Heya. Incep prin a te intreba: te mai uiti la desene animate? Eu inca ma uit si la 23 de ani si nu vad nimic rau in asta,cel mai probabil voi fi un tata bun ( smile ).

Desigur,nu ma uit la “desenele moderne” care au  tot felul de denumiri ciudate si sinistre,cu scene pline de violenta si vulgaritate sau fara nicio noima. Prefer inca Tom & Jerry , Colt Alb , Arthur , Aladin , Familia Flinstone , s.a.m.d. Cele mai noi nu aduc nimic sclipitor,din contra. Se observa ca unii creatori sunt cu gandul in alta parte atunci cand fac unele secvente din desenele care apar pe majoritatea posturilor tv din ziua de azi. Probabil daca ar fi create de copilasi,ar avea cu totul alt farmec si impact. Adultul e stresat,e ingrijorat,e cu gandul la…ce menta freaca sotia,ce paine sa cumpere,nu-i sta gandul doar la desen,iar toate astea se resfrang asupra creativitatii.

Mama tot timpul imi umple capul cu “esti mare,cat te mai uiti la desene?!” ; “mititelu’,se uita la desene animate si are 2 metri” si tot felul de chestii de genu’ doar pentru ca ii place sa ma enerveze. Nu cred ca ar trebui sa ai o varsta anume pentru a te uita la desene animate. Mereu am mers pe ideea: fa ce iti place,ai doar o viata. De ce sa ma abtin de la ce imi face placere? Doar ca sa par ceva ce nu sunt? Nu,mersi! Ma simt bine in pielea mea,ma simt bine cu hobby-urile mele,nu as schimba nimic. Matur sau imatur,sunt eu. Asta conteaza.

Asa ca,daca te mai uiti la desene animate inca,sa stii ca nu e nimic rau in asta! Fa ce iti place,fa ce te face fericit!

 

 

One thought on “Te mai uiți la desene animate?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.