Sunt porc pentru că vreau SEX?

Noi bărbații “estem” niște porci pentru că vrem SEX,SEX și iar SEX. Dimineața,la amiază sau seara. Un bărbat nu o să refuze niciodată o partidă de sex,indiferent de starea sa mentală sau fizică. O să te simți folosită ca o jucărie sexuală de “porcul” de lângă tine pentru că tu ești o pudică și o gingașă… Nu suntem porci sau dacă suntem așa , suntem sinceri măcar , nu ne ascundem în spatele degetelor doar pentru a nu părea nu știu cum sau doar pentru a nu ni se schimba imaginea în ochii celorlalți. Nu. Nu vă mai opriți plăcerea din banalele motive. Da,plăcerea ! Plăcerea voastră,că nu e doar a “porcilor” , e și a voastră chiar dacă sunteți ipocrite în primă fază.
Fute-ți bărbatul mental,ține-l în priză,vorbește-i “dirty” , iar când ești în perioada grea a lunii oferă-i un SEX ORAL de milioane încât să geamă și să vrea să escaladeze pereții din casă. O să aprecieze. Oferă-i tu acum cât îl ai sub cheie , căci altfel o să-i ofere alta disponibilă tot ce dorește. Și o să plângi. Și o să-ți pară rău. Dar ipocrită ai fost cu bună știință , deci e vina ta.
P.S. Valabil și în cazul bărbaților , fute-ți-vă femeile bine , luați-le prin surprindere cu chestii inedite la capitolul SEX , răsfățați-le în pat ( nu mă refer să-i duci micul dejun dimineața ) , oferiți-le SEX ORAL de calitate , lăsați-le fără puteri să nu mai aibă nevoie de un alt mascul prin preajmă. Încercați rețeta de câteva ori pe saptămână și o să dea roade.

Leave a Reply