Vrem prea mult,dar facem prea puțin

Vrem prea mult , dar facem prea puțin – cu fraza asta m-am trezit azi dimineață. Uneori ne lăsăm invadați de tot felul de gânduri și asta ne deconcentrează. Sunt exemplu’ perfect ( nu de urmat ). Am câteva luni bune de când am zis că plec,că-mi schimb locul de muncă,că nu mai bat pasul pe loc. La fel și cu sala , că mă apuc,că mă duc,dacă nu mă duc,îmi cumpăr tot ce am nevoie și fac în intimitatea casei mele. Da da. Mi-am luat tot,dar acolo stau (smile) . Am făcut de câteva ori până am făcut o întindere dureroasă la mână stângă . Am tot zis ” las’ că de luni mă apuc din nou” , “las că de lunea viitoare că asta am treabă” și tot așa. Din ce cauză? Pentru că am “darul” de a mă gândi în mai multe părți în același timp,mă gândesc că pot să mă împart între lucruri , iar când sunt pus în fața faptului , dau din umeri.
Ca o paranteză – încă n-am învățat să-mi spun “NU” , să fac diferența dintre nevoie și dorință. Sper că nu sunt singurul.
Vreau tot ce văd,dar nu pun în aplicare în întregime planul pentru a obține,nu trec prin filtru ce e cu adevărat important. Știi ce zic? Amân. Amân. Amân. Mă simt ca la 14 ani când am crezut că-i ultima din viața mea,că o iubesc mai mult ca orice,dar nu mă deplasam dacă era să mă cheme afară , amânam pentru a doua zi , iar a doua zi pleca la țară la bunici (smile) . Greu mă înțeleg cu mine uneori,poate zodia e de vină fiind săgetător. Nu faceți ca mine (smile) .
Azi mi-am propus să scriu aici,observ că am reușit,dar mai am și altele de îndeplinit până mă bag la somn,s-a vedea dacă îmi reușesc așa cum le-am trecut pe foaie. Și mâine la fel,și poimâine…oare? (smile)
Dacă și tu te confrunți cu astfel de “turbulențe” lasă un comentariu mai jos. Salutări!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.