E greu să stai singur

E greu să locuiești singur – la concluzia asta am ajuns în urma timpului petrecut aici,în Londra. Sunt un tip comod,nu neapărat leneș,îmi place să fac doar ce mă atrage însă de câteva luni bune încalc această “regulă” ( smile ). Dimineața când mă trezesc trebuie să mă apuc să-mi fac de mâncare că nu-i nimeni care să mă ajute cu asta (smile). Imediat după ce mănânc sau în timp ce se face mâncarea ( de obicei fac ceva la cuptor , care nu necesită mult timp sau tehnici deosebite de bucătar ) fac un duș rapid și realizez că trebuie să plec la muncă. Seara când mă întorc,la fel ca dimineața,trebuie să-mi fac de mâncare , să spăl vasele rămase și să fac ordine în jur. Uneori e atât de monoton și devine atât de iritant. Nu e greu ca solicitare fizică,mai mult psihică din cauză că se repetă aceleași operațiuni. Sau cel puțin așa văd eu lucrurile. Pe lângă treaba casnică ,am și obiceiul prost de a începe o sută de proiecte și ajung să nu mă focusez pe cât ar trebui pe nici măcar unu’. Așa sunt eu,mă entuziasmez uneori prea tare și zic că pot ,așa că tot adaug sarcini.
Cum ziceam,e greu să stai singur ca bărbat , de aia trebuie să apreciem femeile din viața noastră , să participăm activ alături de ele la orice chestie care trebuie făcută în casă și să le respectăm pe măsură pentru că au cu adevărat superputeri.

PS. A venit sora mea în vacanță o lună de zile în decembrie și tare bine a fost fără vase,fără întrebări de genu’ ” ce să mai fac de mâncare?” pentru că până să mă trezesc sau până să mă întorc de la muncă , se ocupa ea de toate astea. Păcat că au început cursurile și s-a întors acasă. ( smile )

3 thoughts on “E greu să stai singur

  1. E dificil, intr-adevar, sa locuiesti singur… dar nici cand sunt doua persoane nu e mai usor, iti spun sigur… Daca amandoi au mult de lucru, lucreaza pana tarziu sau ajung acasa tarziu… e aceasi situatie :p

    1. Da,ai dreptate,dar depinde,nu mereu au acelasi program. Uneori unul are un program ceva mai lejer si e mult mai ok. Cand sunt doi pot face cu randul cu treburile casei 😀
      Te mai astept pe aici! (smile)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.