Comerț cu sentimente – Valentine’s Day

Se apropie #valentinesday ,shit. Iar o să fie plin netu’ de întrebări în genul “ce cadou să-i fac iubitei/iubitului de #valentinesday ? “. F*ck. Nu sărbătoresc așa ceva. O persoană NU trebuie să fie importantă DOAR în această zi. O persoană NU trebuie răsfățată DOAR în această zi. O persoană NU trebuie respectată și iubită DOAR în această zi. Toate astea se fac zilnic,la orice oră,indiferent de anotimp. Nu trebuie să aștepti #valentinesday ca să-ți arăți sentimentele și recunoștința.
Ziua asta e despre comerț și nimic mai mult. Pentru cei cu afaceri e importantă această zi,că știu toți că vine Gigel,Viorel și Pătrunjel să spargă 200 lei pe cadoul iubitei cu care e de 2 zile. Pe bune? E de prost gust. Pe lângă faptul că acest #valentinesday e ÎMPRUMUTAT de la “binefăcătorii noștri” – americanii.
Nu sunt de acord cu așa ceva,cu serbarea acestei zile,cu isteria asta în goana după cadouri FĂRĂ SEMNIFICAȚIE. O floare se poate da și atunci când ieșiți în parc într-o zi ploioasă , un parfum se poate da atunci când îi spui că nu ieșiți azi pentru că ai chef de seriale,dar te duci,îl pui pe preș,bați la ușă și fugi , apoi te sună emoționată să-ți mulțumească pentru surpriză, ș.a.m.d. Oameni buni,nu ziua asta trebuie să ne facă romantici,ci ceea ce simțim în adâncul sufletelor noastre !
Hai să nu mai împrumutăm NUMAI prostii de la străini,să încercăm să acaparăm doar ce-i util cu adevărat. De acord cu mine sau nu?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.