Un gând pentru mama

Dragă mamă,nu e 8 martie,nici ziua ta,dar vreau să-ți spun cât de mult te iubesc. Tu ai fost prima persoană care m-a iubit din clipa în care am pășit pe lume. Tu ești cea mai importantă femeie din viața mea și mereu vei fi. Știu că am greșit mult,n-am ascultat când trebuia,am luat în râs aproape tot,ți-am mai adăugat griji și problemele de parcă nu aveai destule… Ai sacrificat multe să mă crești , iar acest lucru înseamnă mai mult decât pot să cuprind în niște cuvinte.
Ești cea mai puternică persoană pe care o cunosc,emani calmitate,iubire și căldură,iar eu sunt cel mai norocos să te am ca mamă.
Îți mulțumesc – deși orice cuvânt e prea mic. Îți mulțumesc pentru motivația pe care mi-ai dat-o , pentru îmbrățișările de atunci când nu meritam,pentru gândurile bune pe care mi le-ai purtat. Îți mulțumesc pentru ceea ce sunt,pentru că fără educația ta nu aveam să fac nimic.
Nu m-ai lăsat să adorm niciodată flămând sau supărat,mereu aveai soluții pentru orice. M-ai învățat să nu port ură celor care îmi fac rău , să fiu calm în orice situație și să-mi gândesc pașii. M-ai învățat să aștept,că lucrurile bune vin doar la cei care au răbdare. M-ai învățat să mă pun în pielea altcuiva înainte de a deschide gura.
Ești cu adevărat o eroină și știu că nu-ți spun cât de mult te iubesc și cât însemni pentru mine pe cât de des meriți. Fără tine nu eram eu , cel de azi! Nu reușeam să-mi stabilesc țelurile și să găsesc ambiția să le ating. Tu ai fost și ești un bun exemplu,pe care cu siguranță și copilul meu îl va admira. Chiar dacă uneori mai țipăm unul la altul , eu știu că am o persoană minunată în viața mea care îmi este și îmi va fi alături mereu.
Te iubesc,mamă ! – atât cât în cuvinte nu pot cuprinde vreodată.

“Fără mamă suntem ca frunzele în bătaia vântului!”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.