România,ne îngropi

Hmm.. Siguranță și încredere , nu? Din păcate e prea greu să crezi în cuvintele astea când vezi ce se întâmplă defapt în poliția română. “Polițist pedofil” – titlul ziarelor de peste 48 de ore… Sincer,mă îngrozește. La rândul meu o să am și eu copii,la rândul vostru și voi,ce o să se întâmple ? Cum să ai curaj să mai stai liniștit atunci când nu ești cu ei,când nu-i ții de mână? Neah,nici vorbă.

Poliția română este sub orice critică de ani de zile,nu de ieri,nu de azi. Recunosc singuri că nu au dotări,că nu-s testați psihologic prin mijloace eficiente prin care să separe pedofilii de oamenii cu coloană vertebrală. Au recunoscut că pedofilul din Ilfov , a fost testat doar pentru șofat , dar purta armă la brâu !!! Nu se poate așa ceva ! Numai eu știu prin câte teste am trecut înainte să ajung să lucrez cu arma la brâu la G4S Cash Solutions. Și ei sunt testați prea puțin sau deloc. De aia se întâmplă tot felul de nenorociri ! Pentru că suntem indiferenți ! Șeful acestuia l-ar fi astupat când a încercat să violeze o doamnă , ba chiar i-a oferit o mărire de salar după cele întâmplate !

Am ajuns de râsul curcilor…ce să mai zicem de străini? Normal că nu dau doi bani pe noi când observă ce se întâmplă în țara aia.
Nu toți polițiștii sunt pedofili,nu generalizez,dar foarte mulți în afara celui în cauză au diferite tulburări care sunt trecute cu vederea până se întâmplă adevărate tragedii.

Uniforma aceea ar trebui îmbrăcată doar de cei care merită , de cei cu coloană vertebrală, de cei care o iubesc. Dar nu. În România uniforma este purtată în majoritatea cazurilor de cei care nu au o treabă cu ea,de cei care urmăresc doar “puterea” acesteia. Un elev bun nu ar ajunge acolo pe merite,în schimb unul prost ,dar cu multe pile ,ocupă orice loc vrea.
România,trezește-te că ne îngropi de tot…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.