Femeia banului

Am ales să vorbesc despre “femeia banului” în acest articol în speranța că bărbații prinși în astfel de relații o să-și pună un semn de întrebare.

Ce este “femeia banului”?
Femeia banului este acea femeie care este mai mult decât obsedată de lucruri materiale. Discuțiile cu ea decurg în felul următor:
– o să discute despre cât de frumoasă e și despre cât de multe merită ;
– o să discute despre părerea celorlalți bărbați din jur vizazi de ea ;
– o să discute despre banii tăi ;
– o să-ți gestioneze viața.

Dacă te afli într-o astfel de relație, e timpul să-i pui stop. Mai devreme sau mai târziu vei trăi un adevărat calvar alături de o astfel de femeie.
Relațiile cu “femeia banului” nu duc nicăieri,iar atunci când ajungi la fundul sacului ( și o să te “ajute” să ajungi ) o să primești un mare șut în fund și la revedere. Pentru că nu poate trăi cu puțin. Oriunde există bani și oglinzi , o să găsești și o femeie a banului.

“Femeia banului” , la început , o să pozeze într-o gospodină desăvârșită. O să gătească , o să calce , o să-ți spună că vrea copii, o să-ți spună că nu-i place băutura și nici cluburile nu-i plac,că preferă un film romantic în intimitatea casei. Imediat după ce îți află lichiditățile de care dispui,se schimbă. Nu te lăsa păcălit. O să-ți spună , desigur , că s-a plictisit să stea în casă,vrea să se distreze , vrea vacanțe,și tot felul de pretexte de genul.
“Femeia banului” nu te respectă decât artificial , nu-i pasă de tine ca om , îi pasă de tine ca sponsor. Stai departe de ea.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.