De ce preferă bărbații sexul oral?

 

Te-ai întrebat vreodată de ce le place bărbaților sexul oral? Pe lângă ceea ce știi deja , există câteva motive care te vor surprinde.

Foarte mulți bărbați spun deschis că sexul oral este mai plăcut decât sexul normal. Hai să vedem de ce:
1. Penisul – un clitoris gigantic
Dacă femeilor le place ca partenerul să se joace cu limba în jurul clitorisului bogat în terminații nervoase,penisul nostru funcționează după același principiu : are și el terminații nervoase , la o scară mult mai mare. Chestia asta înseamnă că poate percepe orice atingere , mângâiere , sărut și stimulare orală provocându-i doar plăcere,fără pic de disconfort.

2. Gura , mai performantă decât vaginul
La fel ca și vaginul,gura este un mediu cald și umed , dar mișcările și acțiunea asupra penisului sunt diferite: pereții vaginului nu se pot contracta după bunul plac,astfel încât să se mărească presiunea din jurul penisului.
Sexul oral provoacă un orgasm exploziv față de cel obținut pe cale vaginală.

3. Filmul
Libidoul masculin este stimulat pe cale vizuală. Bărbatul privește când partenera sa îi “alintă” zona intimă cum știe mai bine,iar acestă imagine are efect de afrodisiac pentru el. Dacă tu ca femeie n-ai nevoie de fantezie pentru a stimula dorința sexuală,ei bine,el are nevoie să vadă forme , mișcări și interacțiuni fierbinți.
Sexul oral îi permite să te privească în mai multe feluri:
– femeile se simt bine oferind sex oral deoarece o pot face și îmbrăcate,iar asta le face mai puțin expuse
– lumina aprinsă ca beneficiarul să se bucure din plin de “filmul” erotic pe care îl creezi mișcându-ți limba în jurul penisului său
– contactul vizual cu cea care îi oferă sex oral,este un stimulet foarte puternic,unul din cei mai plăcuți din cadrul scenariului vostru pornografic

4. Partea emoțională
O să râdeți poate,dar sexul oral consolidează legătura emoțională resimțită de un bărbat față de o parteneră stabilă. Se simte important , iubit și fericit să se afle într-o astfel de legătură cu cea față de care are sentimente.

5. Partea dominantă
Sexul oral mai poate fi preferat din cauză că întărește sentimentul de masculinitate. Se simt serviți,dominanți,adevărați regi cu drepturi depline asupra ta.
Uneori te mai apucă de păr când te joci cu limba de-a lungul penisului și încearcă să se miște în gura ta simulând actul sexual obișnuit. Îi place să te vadă în ipostaza aceasta deoarece îi conferă mai multă încredere totodată.

Ești PRO sau CONTRA sex oral ?
Așteptăm comentarii. Enjoy !

Leave a Reply