Cum să ai un Revelion de vis ?

Cum să avem un revelion de vis? Aceasta este întrebarea pe care ne-o punem des înainte sau chiar și în ziua mult așteptată.

Am strâns o serie de idei,am analizat pașii care trebuie urmați pentru un revelion de vis și o să încerc să vi-i prezint mai jos.

1. Fă-ți Selfie
ATENȚIE ! O petrecere fără selfie nu e o petrecere , ține minte !
Un astfel de moment trebuie imortalizat cu orice preț. Dimineața ne facem o cafea tare , aranjăm decorul puțin ca să dea bine pe Insta , abia apoi ne putem atinge de cafea.
Ne îndreptăm rapid spre saloanele de înfrumusețare,discutăm puțin cu stylist-ul despre ce ni s-ar potrivi , eventual facem și un selfie și ne așezăm pe scaun.

2. Alege o ținută
Caută în dulap , iar dacă nu găsești , nu te panica , dă o fugă la mall , o să găsești acolo tot ce ai nevoie. După ce ne-am făcut rost de ținută,o accesorizăm corespunzător.

3. Găsește un fotograf
Dacă tot anul ți-ai făcut doar selfie-uri,atunci e timpul să găsești un fotograf. I-ați pisica,bunica,bunicul,sora,fratele și părinții și lăsați-vă pozați. Cu siguranță peste ceva timp o să vă bucurați de poze , o să vreți să vă revedeți , să retrăiți clipele magice de acum.
O poză,două în plus nu strică,în felul acesta putem schimba și fotografia de profil ca să fim în ton cu evenimentul sfârșitului de an.

4. Cumpără o șampanie
După un an greu , a venit în sfârșit momentul să savurezi un pahar de șampanie alături de ai tăi și de prieteni.

5. Să înceapă petrecerea !
Ne-am făcut “curaj” cu un pahar , așa că suntem gata să dăm startul petrecerii ! Muzică bună,baloane,ținute elegante,mese pline și zâmbete peste tot în jur – E Revelionul ! Nu uita de selfie-uri !

6. Distrează-te și bucură-te de artificii
Toată lumea dansează,toată lumea e prietenoasă,petrecerea este una de vis. Familia și prietenii sunt aproape,muzica răsună,iar tot ce ne rămâne de făcut e să profităm la maxim de fiecare clipă !

Vă doresc o petrecere de vis și un an nou minunat care să vă aducă liniște,sănătate,zâmbete și împlinire ! Vă mulțumesc că îmi citiți blogul , multe surprize urmează în anul ce bate la ușă !
La mulți ani !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.