Sufletul pereche și emisiunile

Mă amuză grav oamenii care merg pe la diferite emisiuni să-şi caute jumătatea. E o pierdere de timp fraţilor,nu aşa se face. Mai grav,e că sunt PROŞTI care plătesc diferite agenţii în speranţa că îşi vor găsi perechea. Persoana de care ai nevoie nu-i acolo, nu o întâlneşti când vrei tu ,ci atunci când e momentul pentru aşa ceva. Ce faceţi voi e forţat. Nu vă mai grăbiţi şi nu mai căutaţi cu disperare pe acel cineva care să vă ducă la stele de “n” ori pe noapte,care să vă facă inima să bată cu repeziciune. Nu căuta,lasă-te găsit şi numai aşa vei putea fi fericit în final.
Toți vrem fericire,toți alergăm după ea ca niște orbi,toți vrem o persoană alături care să ne ridice ori de câte ori ne prăbușim,dar nu e niciodată acolo unde o căutăm. Nu e la îndemână. Dacă ar fi așa,ar fi prea ușor.
Acum știu că sunt persoane care rămân fără speranță în lunga așteptare,dar nu trebuie să se supere. Fiecare are destinul său,fiecare are cartea vieții sale în care scrie ce se întâmplă și ce nu,nu te poți certa cu nimeni , nu poți contesta. Ai un anumit rol aici,pe pamant. Rolul nu constă tot timpul în lucruri materiale,sentimentale sau mai știu eu. Sunt oameni care trec prin viață doar ca să-i ajute pe ceilalți din jur,să-i facă să-și pună un semn de întrebare. Nu e mereu cum am vrea să fie. O știu eu,o știi tu,o știu ei.
Jumătatea în puținele cazuri e persoana cu care ai copilărit , cea cu care ai stat în bancă sau ai fost în clasă , prietena prietenei de la etajul 3. Dar de cele mai multe ori nu-i așa. De cele mai multe ori , jumătatea ta e la sute sau chiar mii de kilometri depărtare. O vei găsi doar atunci când vei ajunge la acel capitol din viața ta. Mai devreme sau mai târziu.
Bucură-te de familie,bucură-te de soarele pe care ai șansa să-l vezi cu proprii ochi,de ploaia rece care îți udă trupul,de visul pe care îl trăiești. Bucură-te de orice și din orice pentru că nu știi când se va sfârși. Gândește-te că sunt orbi(la propriu) , sunt oameni bolnavi care ar da orice să poată vedea și simți ce ție ți se pare banal.
Nu alerga după fericire,nu forța nota,nu-ți căuta sufletul la emisiuni televizate sau prin agenții care nu fac decât să profite pentru rating sau să-ți scoată ceva bani din buzunar.

Eu sunt CONTRA căutării sufletului pereche în emisiuni televizate sau prin diferite agenții. Voi?

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.