Greu de iubit,baby

Mă supăr foarte repede,dar îmi trece la fel de repede. Uneori am atâta energie încât mă transform,vorbesc mult și rapid. Dar uneori sunt atât de obosit și de plictisit încât nici nu-mi simți prezența,nici nu deschid gura , nici măcar pentru a căsca. Nu o să spun că îmi pare rău pentru orice. Așa sunt eu.
N-o să mă îndrăgostesc din primele 10 secunde de tine și nici n-o să-ți spun te iubesc după 2 ore după ce ne-am cunoscut. Defapt nici măcar n-o să te alint până nu simt ceva cu adevărat.
Nu-s prietenos cu oricine , de obicei vorbesc foarte puțin cu persoanele noi care apar în grupul de prieteni. Nu-s figurant,doar că mă las convins , dacă merită sau nu să-mi pierd timpul. Desigur,există și excepții,de aceea spun că mă bazez pe instincte.
Nu o să vin cu flori și cadouri de Valentine’s Day sau altă tâmpenie de genul , preluată de la străini ( nu preluăm niciodată ce e bun , doar bazaconiile ). Florile se dau doar atunci când simți că trebuie să faci asta pentru persoana iubită. Sunt ‘al dracu? Nu! Sunt realist.
Nu o să fac crize de gelozie atunci când vrei să ieși undeva fără mine. Nu o să postez declarații de dragoste pe rețelele de socializare și nu o să explic tuturor cât de mult însemni. Ce este important,inedit și special rămâne între patru ochi și două perechi de buze. Nu sunt matur tot timpul,îmi place să mă prostesc,să scot sunete , să mă strâmb. Nu o să-mi schimb gusturile doar ca să te impresionez cum fac alții. Nu mă interesează viața ta dinainte să te cunosc. Contează ce faci și ce vei face,trecutul îți aparține. Nu o să ard de nerăbdare să-ți cunosc părinții și nici nu o să te trec prin toate așternuturile din prima lună pentru că nu acesta e scopul principal,dacă vreau asta mă duc într-un loc,făra obligații și fără să-mi fac o relație doar pentru asta. Nu o să-mi pun toată încrederea în tine până nu-mi demonstrezi că meriți , prin fapte , nu prin vorbe. De multe ori am orgoliu. Asta până voi începe să te iubesc. Dacă reușești sa-mi intri sub piele,vei face cunoștință cu cea mai iubitoare și cea mai bună persoană. Îmi place adevărul , nu halesc minciuni. E de ajuns o singură dată să mă minți ca să renunț la tine. Îmi plac lucrurile de durată. Deci…sunt greu de iubit,baby.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.