Femeia mileniului trei

” Ce este femeia? O fiinţă frumoasă dizolvată în acidul azurului. Mixturii i se îngăduie apoi să devină cristal. „

Tu , femeie , de ce nu vrei să devii cristal şi alegi să stai în noroi o viaţă întreagă? Mă întreb de foarte mult timp de ce unele femei aleg să se vândă,de parcă sunt produse de Black Friday – azi la reducere,iar mâine expiră. Le văd cum defilează şi cum se înjosesc în faţa unor maimuţe cu cămăşuţă mulată(să se vadă bine burta de la câtă sală au făcut şi de la câtă muncă au depus în viaţa asta pentru ceea ce cred că deţin) ; le văd cum se vând pentru o sticlă de băutură puţin mai rafinată decât îşi poate permite un om de rând ; le văd cum aleargă după banii făcuţi uşor,fără efort , bani care se fac prin dos şi prin faţă ; le văd cum se pun în situaţii penibile pentru o tură cu maşina pe care ieri o postau pe facebook , pentru o geantă extravagantă şi o pereche de cercei cu pietre de nu ştiu care. Draga mea,ştii că toate astea sunt de moment,nu? Dacă maimuţa cu cămăşuţa mulată a acceptat „să te cumpere” nu înseamnă că va fi veşnic cu tine. Sunt zeci care îşi aşteaptă rândul,şi pe care cu siguranţă le va încerca ‘Suleyman‘ al tău după ce se folosește de tine și îţi face vânt.

Să stai pentru bani sau chestii materiale cu o persoană e de prost gust. Te pui într-o situaţie mizeră,îl laşi să şteargă cu tine pe jos pentru nimic defapt. La un moment dat se află,apare şi dragostea adevărată – te îndrăgoseşti de unul până la urmă,iar tot ce ai încercat să construieşti se dărâmă pentru că totul a fost pe bază de minciuni. Rămâi în pielea goală,cu nişte timp pierdut pe care nu ţi-l decontează nimeni şi bineînţeles,cu multe sechele.

Toţi visăm situaţii materiale super tari,dar asta nu înseamnă că trebuie să ne vindem! Munceşte şi o să ai!

Mai sunt cele care au ca scuză faptul că ‘vor bărbaţi mai maturi’ , că s-au săturat de puştani. Ok! Matur da,puţin mai mare ca tine,dar nu sta cu unu’ de 40 de ani,însurat,cu copil acasă,iar tu ai abia 18 împliniţi cu două luni înainte să-l cunoşti.

Nu am pus niciodată accent ca persoana de lângă mine să aibă nu ştiu ce avere,mereu am gândit că trebuie să clădim împreună imperiul visat,noi doi ca un cuplu,nu pe spatele cuiva!

Învaţă să tragi cu dinţii de ceea ce visezi,să lupţi,să munceşti,să aştepţi şi să speri! Nu alege calea pe care o aleg toate curvele din sistemul acesta prea bolnav,alege să fii diferită,alege cu inima!

Articol de pe fostul meu blog – instinctalpha.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.