Adevărul despre Regele Mihai

Mihai I a fost regele României între 20 iulie 1927 și 8 iunie 1930 , precum și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947. A fost unul dintre puținii foști șefi de stat din perioada celui de-al Doilea Război Mondial care au trăit și în secolul XXI. Fiu al Princepelui moștenitor Carol , Mihai a moștenit de la naștere titlurile de Principe al României și Principe de Hohenzollern-Sigmaringen(la care a renunțat mai târziu). Născut pe 25 octombrie 1921 la Castelul Peleș , Sinaia , România , decedat la data de 5 decembrie 2017 în Aubonne , Elveția. ( sursa Wikipedia )
Regele Mihai a părăsit România având voie să ia cu el “doar lucrurile de imediată folosință”,dar i s-a permis să păstreze patru automobile.
Declarația Regelui:
” Când am ajuns în Sinaia , am găsit aici o comisie de la București,despre care am aflat că trebuie să facă atât inventarul lucrurilor de la Peleș , cât și al obiectelor personale ce urma să le luăm cu noi la plecare. Persoanele din comisie au urmărit-o pe mama la fiecare pas. N-au lăsat-o singură nicio clipă. Nu i-au permis să ia nici măcar o scrumuieră de pe masă. La fel au procedat si cu mine,ne-au scotocit bagajele înainte de a urca în tren. Cu toate că persoanele din comisia de control n-au permis să luăm cu noi decât , așa cum spuneam , lucrurile de imediată folosință,ne-au lăsat să ieșim cu patru automobile. Nici până azi n-am reușit să aflu de ce. Poate ca să creadă că mașinile acelea erau pline cu averi.”
Iată cum adevărul iese la suprafață…și iată-ne din nou,aici,apreciind o valoare doar după moartea acesteia ! Rușine ! Ne-am lăsat prea ușor îndoctrinați. Nu există trenuri cu aur și tablouri…sunt doar minciuni , pentru că așa cum relatează mai mulți martori / istorici , precum și însuși Regele , familia sa și el au fost controlați “la sânge” înainte să părăsească țara. Aici au fost alte aranjamente,alte capete au beneficiat de “trenul cu aur”.
Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Regele Mihai I al României !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.