Omegle și random chat-urile

Bună ! Ce faceți? Sper că sunteți OK.
Eu tocmai ce m-am așezat în pat și am zis să scriu puțin aici. A fost o zi lejeră , fără prea multe bătăi de cap… rutina mă pune la încercare,în rest e totul bine.
Să vorbim puțin despre random chat-urile precum Omegle… După cum prea bine știți,site-ul de socializare Omegle este accesat de diferite persoane de pretutindeni. Utilizatorii se pot conecta în mod anonim , folosind ca metodă de comunicare textul,dar și comunicarea audio-video. Conversațiile sunt destul de seci,iar conținutul este unul imatur,evidențiind dorințele ascunse alor unor indivizi frustrați și fără viață socială. Pericolul pândește la tot pasul deoarece în spatele anonimatului se pot ascunde indivizi cu probleme psihice ,precum și copilași cu prea mult timp liber.
Utilizatorii se chestionează reciproc,cel mai des pe subiecte cu tentă sexuală.
Dacă vrei să cunoști pe cineva în mediul online,Omegle nu este cea mai bună alternativă. Nu oferi detalii despre adresa unde locuiești,numărul de telefon,detalii familiale sau orice altceva de care se pot folosi cei cu rea intenție. Recomandarea mea este să nu vă întâlniți cu oamenii pe care i-ați cunoscut pe internet. Poliția anchetează la foc continuu cazuri de racolare !
Bineînțeles,sunt multe site-uri de genul Omegle,iar părerea rămâne valabilă și în cazul lor,că ascund un pericol real pentru viața socială din offline.

2 thoughts on “Omegle și random chat-urile

  1. Ai atins un subiect de actualitate…din păcate, sunt foarte multe cazuri în care unele persoane sunt naive și cred tot ce îi spune cel din spatele unui pc.

    1. Asa este,de aceea criminalitatea a ajuns la cote alarmante.. Din pacate nu putem face mai nimic decat sa dezbatem si sa sfatuim,acum fiecare e liber sa inteleaga sau nu ce e bine si ce e rau pentru propria persoana. Multumesc ca ati trecut pe aici,va mai astept!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.