De ce (m) brrr (ie)

Prima zi din Decembrie… nici nu știu când a trecut timpul atât de repede. Parcă mai ieri ne bucuram de soare la malul mării. Probabil același sentiment îl aveti și majoritatea dintre voi. Fiecare zi trece atât de repede încât nu se merită să o irosim cu lucruri prostești.
Decembrie este o lună plină de emoții,de evenimente,de bucurie și nu în ultimul rând – de magie. Mereu luna aceasta mă duce cu gândul la copilărie,la sărbătorile petrecute alături de cei dragi,cu miros de brad în toată casa,la vinul fiert cu scorțișoară și la săniuș. Mi-e dor de toate aceste lucruri.
Nevoia ne-a împrăștiat în diferite colțuri ale lumii , numai la astfel de evenimente reușim , uneori , să ne strângem la aceeași masă și să povestim. Să povestim fiecare cum a fost anul acesta , ce ni s-a întâmplat , cât de dor ne-a fost și bineînțeles ce urmează să înfăptuim în anul următor. Descoperim luna acesta și cât de mult ne-am maturizat odată cu trecerea timpului , pentru că magia se schimbă de la an la an. Anul trecut sărbătoream ziua de naștere pe 18 decembrie într-un orășel din România,iar anul acesta,18 decembrie mă prinde în Anglia alături de o parte din familie. Viața e atât de imprevizibilă că nu putem ghici ce va urma.
Cu această ocazie,că tot este 1 Decembrie,îți urez La Mulți Ani Române , oriunde te-ai afla și multă putere ca să înfăptuiești tot ce ai în gând ! Aveți grijă de voi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.