Luni.

Azi e luni,dar cu parfum de duminică. Azi e luni și sunt liber,iar mâine aș vrea să fie tot luni cu același parfum. Aș vrea să țin timpul în loc.
Liberul înseamnă mult pentru mine,pentru tine,pentru noi. Ar trebui să folosească la ceva timpul ăsta liber. Ai putea să-ți cauți un alt job. Ai putea să desenezi. Ai putea să scrii o carte. Ai putea să te reapuci de sală. Ai putea să-ți cauți jumătatea în marea asta de suflete. Dar nu! Asta nu-i pe lista mea,poate pe a celorlalți. De desenat,am desenat de dimineață. O carte aș vrea să scriu , dar rămâne undeva în josul listei.
Azi am senzația aia că trebuie să fac ceva mai mult,trebuie să schimb ceva că nu mai merge. Știi ce zic? Am o mie de gânduri în cap,dar nu știu pe care să-l adopt.
Azi mi-e dor. Mi-e dor să stau întins pe nisipul care arde și să privesc marea…să mă calmeze cu agitația ei. Să aud pescărușii cum cântă,să acopere glasul idioților care vorbesc doar ca să zică că fac și ei ceva. Azi n-am chef de manageri…că nu mai sunt “băieței de stradă” , acum toți sunt manageri cu firme. Echipa le merge bine,dar nu prea trag la poartă. Azi nu vreau să aud de foste. Regretele sunt pentru morți. Azi nu vreau să aud de “prieteni”… ăia care ar slăbi 10 kile și s-ar apuca de videochat doar pentru că e prea grea munca. Ăia care la 20 de ani stau tot pe banii lui mami și tati , și nu-s în stare să ducă o frază la bun sfârșit. Ăia care știu totul,dar defapt nu știu nimic. Ăia smardoi de trag 10 minute de o ganteră și gâfâie alte 4 ore după. Ăia care fumează Dunhill doar ca să pară ceva ce nu sunt – bineînțeles,cu luleaua scumpă în gură,dar cu stomacul lipit de coloana vertebrală. Nici măcar n-o să vă dau nume , pentru că v-ați simți importanți,panaramelor. Azi vreau să fiu doar eu cu mine. La fel ca în oglindă. Pentru că atunci când vrei să faci ceva important care să-ți iasă,fă singur ! Nu trage pe nimeni după tine pentru că îți pui cu mâna ta bețe în roate. Azi nu vreau să aud de bani. Știu să trăiesc și cu mult,dar și cu puțin. La mine bijuteria e de plastic. Azi îmi savurez liberul ascuns în culori,printre foi gândindu-mă la mine pentru că azi sunt egoist.
Dacă azi vrei să-mi dai vești,revino mâine…pentru că azi NU…

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.