CCF – Curios,Curajos,Fericit

Fii curios
Curiozitatea se naște din dorința de a descoperi tărâmuri mai puțin știute. Privește în jur. Tot ce te înconjoară are un gram de adevăr,unul de frumos,iar altul de mister. Depinde de ceea ce vrei să proiectezi în propria minte ca mai apoi să vezi cu ochii tăi flămânzi. Viața înseamnă curiozitate și totul stă în forțele tale ; tu hotărăști ce și când capeți.

Fii curajos
Dacă te-ai hotărât și ești gata de extrem , afundă-te în valurile vieții. Explorează ceea ce ești,ceea ce atingi și ceea ce vezi. Ești în stare de neimaginabil , totul ține de motivație și de perseverență. Parcurgând propriul itinerar , o să ajungi să îndrăgești drumul vieții.

Fii fericit
De ce? Pentru că ai șansa de a cunoaște atât de mult lucruri , ai atât de multe emoții de trăit și atât de multe lucruri de văzut. Fii fericit pentru că prin ochii tăi proiectezi vise. Fii fericit când soarele răsare dimineața sau ploaia îți bate în geam. Urcă-te cât de mult poți pe gânduri și sari în necunoscut , gustă din el , îmblânzește-l , fă-l să-ți ofere ceea ce dorești. După ce o să guști din necunoscut o să te simți ca și cum ai fi gustat dintr-un soi de mâncare rar…acel gust îți întețește dragostea de viață.

Fii curios,fii curajos,dar nu în ultimul rând – fii fericit !

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.