În luptă cu condiția

Peste 10 ani nu va mai conta că azi ai mâncat pâine goală sau cel mai sofisticat meniu dintr-un restaurant de lux. Nu va mai conta că azi porți hainele simple de la toneta pe care o frecventează doar clasa de jos sau că te-ai înoit de la cravată până la papuci din Massimo Dutti. Că ai iPhone X , Samsung S8 sau ultimul Alcatel pentru a vorbi strictul necesar.
Peste 10 ani vor conta doar acțiunile tale zilnice,mărunte,care făcute cum trebuie,vor înclina balanța în favoarea ta,spre a deveni un om împlinit,sănătos,de succes și cu capacitatea de a împrăștia valori oriunde merge SAU balanța se va înclina în defavoarea ta și vei ajunge un om terminat psihic,moral și spiritual.
Hainele , accesoriile , mașinile și telefoanele ți le poți lua în doar câteva ore dacă ai bani. În schimb caracterul,personalitatea și materia cenușie , nu pot fi cumpărate de nicăieri și nici nu le poți obține fără muncă,peste noapte. Fă ce contează , în fiecare zi câte puțin. Asta e șansa ta pentru o viață mai bună , indiferent de situația ta de astăzi!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.